AYDIN / INCİRLİOVA - Acarlar 60.Yıl Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı okulumuzda yapılan gösteri ve etkinliklerle coşkuyla kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Rehber Öğretmenimiz Semih Can öğrencilerize "Teknoloji Bağımlılı" İle ilgili seminer verdi.

Mrt

Okulumuzda 8. sınıf ğrencilerimize Rehber Öğretmenimiz Güneş Hanım tarafından meyametre anketi uygulanmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'ni okulumuzda yapılan programda coşku ile kutladık.

Mrt

Okulumuz küçükler kız takımı okullar arası masatenisi müsabakasında Aydın il 4.sü olmuştur. Başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ahmet İnal'ı ve kız takımımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulü, okulumuzda yapıla tören ile coşkuyla kutladık.

Ock

İlçemizde düzenlenen ortaokullar arası futsal turnuvasında okulumuz kıl payı ikinci olmasından dolayı bir üst tuta çıkamamıştır. Bu durum bizi üzmüştür. Başta beden eğitimi öğretmenimiz Bilal Yılmaz başta olmak üzere tüm futbol takımı oyuncularımız tebrik ederiz.

Maç Sonuçları:

Acarlar 60. Yıl:4 - Cemal Gürbüz Atik:5

Acarlar 60. Yıl:9 - Nazim Topçuoğlu:4

Acarlar 60. Yıl:14 - 50.Yıl Ortaokulu:0

Ock

Enerji verimliliği haftası boyunca okulumuzda yapılan çalışmalar:

·         enerji.gov.tr internet adresinden indirilen ve ayrıca temin edilen görsel afişlerle pano hazırlanmıştır.

·         Temin edilen görsellerle bina girişleri ve öğrencilerin dikkatini çekecek diğer noktalar enerji verimliliği ile ilgili afişler yerleştirilmiştir.

·         enerji.gov.tr internet adresinden indirilen ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından enerji verimliliği ile ilgili hazırlanan videolar tüm kademelerdeki öğrencilere izletilmiştir.

·         İzletilen videolar sonrası öğretmenler öğrencilere enerji verimliliğinin önemiyle ilgili bilgilendirmeler yapmıştır.

Kas

Atamızın ölüm yıl dönümünü okulumuzda yapılan tören ile andık. Anma töreninin hazırlıklarında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

ATAMIZI SAYGI VE SEVGİ İLE ANIYORUZ.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılını okulumuzda düzenlediğimiz tören ile coşkuyla kutladık. Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı hepimize kutlu olsun.

Ekm

Kodlama haftası etkinliklerinde 16 Ekim Pazartesi ile 20 Ekim Cuma günleri arasında Scratch programında 6. sınıf öğrencilerimiz ile Cumhuriyetimizin 100. yılında kodlamaya devam diyoruz. Kodumuz: kod-AYDIN

Eyl

Cumhuriyetimizin 100. yılında 9cusu İzmir'de düzenlenen, dünyanın en büyük teknoloji festivali olan TEKNOFEST'e öğrencileri ile katıldık. Teknoloji dolu standları gezen öğrencilerimiz sıra dışı bir gün geçirdi.