AYDIN / INCİRLİOVA - Acarlar 60.Yıl Ortaokulu

Acarlar 60.Yıl Ortaokulu

.
Adres
ACARLAR MAH. ADNAN MENDERES BUL. ACARLAR 60.YIL ORTAOKUL BLOK NO 90 İNCİRLİOVA / AYDIN
Vizyon
Kendine ve çevresine saygılı, gelişime açık, bilgi çağının insanını yetiştiren eğitim kurumu olmak.
Misyon
Kendine saygılı, özgüveni olan öğrenciler yetiştirmek. İnsan haklarına saygılı, kendi haklarını bilen, savunan, başkalarının haklarına saygı duyan bireyler yetiştirmek. Milli eğitimin temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda, bir üst öğrenime hazırlanmış insan yetiştirmek. Çağın gelişmelerinden haberdar olan, edindiği bilgiyi kullanabilen, araştırmacı ve ufku açık, ileriyi gören bireyler yetiştirmek. Zihinsel, bedensel, duyusal, sosyal, kültürel gelişimini sürdürmeye hevesli bireyler yetiştirmek. Doğayı seven ve koruyan bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
İl ve ilçe merkezinden dolmuş vardır.
Yerleşim Yeri
Acarlar, İncirliova ilçesine bağlı eskiden belde olan bir mahalledir. Nüfusu yaklaşık 11000 civarındadır.
ilçe merkezine 5 km, il merkezine 12 km uzaklığındadır.